Friday, April 13, 2012

Kust leida võtmehoidjaid?

On kahte sorti kogujaid. Ühed kes koguvad mingit kindlat tüüpi võtmehoidjaid, näiteks eesti ettevõttete logodega või siis mingi kindla kuju või materjaliga (looma kujulisi, metallist, nahast jne). Siis on veel need kes koguvad kõike mis huvitav tundub. Kust aga leida oma kogusse täiendust?

Estieks, kui Su sõbrad, tuttavad Su hobist teavad siis nad tõenäoliselt kingivad sulle aeg ajalt mõne võtmehoidja. Kui nad näiteks reisilt tulevad või kui nende firma on valmistanud neid reklaamkingitustena. Samuti saad neid kindlasti sünnipäevaks, jõuludeks ja muudeks tähtpäevadeks.

Teine võimalus on need ise osta. Eestis on vahvaid võtmehoidjaid saada igasugu poodides, eriti sellistes mis müüvad kõiksugu vidinaid. Ka internetis on tervel hulgail vahvaid võtmehoidjaid saada. Näiteks osta.ee oksjonitelt või siis mitmetest internetipoodidest. Ostin isegi osta.ee'st varem nii mõnegi laheda mudeli. Peagi aga avastasin, et lugu läheb päris kalliks kui osta paari euroga võtmehoidja ning siis maksta veel paar euri ka postituse eest. Samuti leidsin et kõik need samad mudelid on müügil internetis palju odavamalt ja tasuta saatmisega. Siit leheküljelt leiad võtmehoidjaid ja palju muud hinnaga alates $0.70 ja eriti hea on, et nad saadavad kõik tasuta. Võid julgelt tellida, mina olen sealt juba üle kümne paki saanud. Maksta saab krediitkaardiga (näiteks SEB virtuaalkaart ning ka paljude eesti deebetkaartidega saab netis maksta, nagu SEB pildikaart jm) või siis PayPaliga. Kui Sul pole PayPal kontot, siis loe siit infot juurde: PayPal Eesti kogukond.
Vaata allolevatelt piltidelt millised võtmehoidjaid olen sealt leheküljelt tellinud:

Hamburger Shape Cigarette Lighter with Keychain (Yellow) Pocket Quartz Watch with Keychain/Buckle Pocket Quartz Watch with Keychain/Buckle (Blue)New 1W Mini Keychain Flashlight Torch (Red)

No comments:

Post a Comment

Jäta oma kommentaar